[演講公告] 5/6 (五) 10:10-12:00 上一堂很有事的印尼學:是隔壁的窮鄰居,還是東協的老大哥?  

  • 2022-04-21
  • 王維琤
110-2 新南向講座
這是一張圖片

講題/Topic: 上一堂很有事的印尼學:是隔壁的窮鄰居,還是東協的老大哥?

A Class of Indonesia: Our Poor Neighbor or the Head of ASEAN?

講師/Speaker: 印尼新住民第二代作家 何景榮 Kimyung Keng

 • 中華民國十大傑出青年
 • 外交特考印尼文組榜首
 • 美國夏威夷大學社會學博士
 • "上一堂很有事的印尼學"作者
 • 淡江大學全球政治經濟學系助理教授


日期/Date:
5/6 (五) Friday, May 6
時間/Time:
10:10-12:00
地點/Venue:
M008

報名時間 Registration Time:
2022/4/29-2022/5/5
線上報名 Online Registration:https://webap.asia.edu.tw/cfd2020/#/login

本講座已申請通識認證。
This lecture has applied for credits for a General Education Seminar.

因應新冠肺炎疫情,所有參與者皆須遵守防疫措施。
Preventing the spread of COVID-19, all participants are required to follow epidemic prevention measures.

主辦單位/Organizer:語文教學研究發展中心 Center for the Development of Language Teaching and Research
協辦單位/Co-organizer:  這是一張圖片